Jonk & Tol uit Volendam: Specialist in particuliere verbouwingen

Jonk & Tol uit Volendam:
Specialist in particuliere verbouwingen

Jonk & Tol Timmerwerken. Opgericht in 2006, uitgegroeid tot een begrip in Volendam en omgeving. Een allround aannemer, specialist in particuliere projecten. Denk hierbij aan het plaatsen van een dakraam, het maken van een maatwerk slaapkamer inrichting of zelfs het bouwen van uw nieuwe droomhuis.

Verbouwingen

Het is waar we goed in zijn en wat we graag doen. Samen iets moois bedenken, adviseren over uitvoering en materialen én natuurlijk het realiseren van prachtig vakmanschap. Jonk & Tol plaatst uw dakkapel, creëert een lichtstraat, vergroot uw huiskamer of realiseert uw aanbouw.

Maatwerk interieur timmerwerk

Inloopkast, schuifdeur, droomkeuken, open haard, eiken trap, steigerhouten louncheset, openslaande deuren, radiator-ombouw... Jonk & Tol ontwerpt en maakt maatwerk betimmeringen. Verzorgt tot in de puntjes, tot en met schilderwerk en zelfs verlichting.

Nieuwbouw

Droomhuis bouwen? Jonk & Tol beschikt over veel ervaring met het bouwen van particuliere woningen. Van stolpboerderij tot stadsvilla. Van sloopwerk, heiwerk en fundering tot sanitair, elektra en schilderwerk. Inclusief advies over zaken als geluidsisolatie, akoestiek, energiebesparing en het algehele leefcomfort in de breedste zin van het woord.

Totale ontzorging

Sloopwerk, heiwerk, funderingswerk, rioleringswerk, ruwbouw, stelwerk, metselwerk, voegwerk, elektrawerk, sanitair, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en meer. Alles in goed overleg met architect, constructeur en interieur-inrichters. Jonk & Tol adviseert en ontzorgt van A tot Z.